top of page

S Å   J O B B A R   J A G   -

Läs mer om hur jag jobbar och vad ni kan förvänta er av mig som bröllopsfotograf.

PALM SPRINGS, CALIFORNIA 2017 / FOTO: FILIP MILENKOVIC

P A S S I O N   O C H  P R E S T A T I O N

Först och främst, förvänta er att jag tar min uppgift på största allvar och med hela mitt hjärta!
Att fånga unika ögonblick och återskapa minnen genom foto är min passion och varför jag jobbar som porträttfotograf åt kunder som också älskar livet! Varje fotojobb är unikt och jag tar varje tillfälle att utvecklas och prestera mitt yttersta.

Jag vill att ni ska känna er trygga med mig bakom kameran och veta att jag alltid strävar efter att leverera autentiska, personliga bilder som kan glädja er i många år framöver.

P E R S O N L I G T   M Ö T E   O C H   K O N T A K T

Att fota bröllop är ett väldigt omfattande jobb, ett hedersuppdrag som kräver det lilla extra! Jag rekommenderar att vi träffas minst en gång för att lära känna varandra lite i samband med planeringen. Jag vill gärna veta mer om er så att jag kan återberätta er dag på bästa sätt, och jag vill att ni veta vem jag är så att ert fokus blir att njuta 100% av bröllopsdagen! Jag erbjuder alla brudpar en värdefull provfotografering i samband med bokning där ni bryter isen med kameran och får ett par bilder som minne, perfekt för bröllopshäftet etc. Då jag själv planerat bröllop och gift mig har jag massor av tips som jag mer än gärna delar och ni kan alltid kontakta mig med era funderingar och önskemål.

U T R U S T N I N G

När jag fotar bröllop använder jag mig av det naturliga samt det befintliga ljuset.

Mina två spegellösa kameror, Canon R6, kompletteras med fasta 35mm, 50mm och 85mm's objektiv som ger bilderna fantastiskt djup och skärpa i alla olika fotosituationer. Under vinterhalvåret är ljustimmarna få och porträttfotograferingen bör ske mitt på dagen (då vi fotar utomhus om inget annat önskas/det är extremt oväder). En stark, härlig sommarsol kastar dock osmickrande skuggor vid middagstid och då ger kvällssolen ett hundra gånger mer smickrande och kreativt ljus. Att avvara en kort fotosession under "Golden hour" där vi kan smita iväg och fånga solens sista strålar är GULD värt!

O M F A T T A N D E   F O T O G R A F E R I N G

Jag eftersträvar s.k. "Story- telling", med dokumenterande bilder som har en röd tråd och kan återberätta eran dag i ett brett och kreativt album. Det är mitt mål att fånga så många detaljer, människor och ögonblick som möjligt när jag fotar event som dessa. Jag fotar från olika vinklar och avstånd, och gärna från morgon till midnatt för att uppnå en kreativ och varierad dokumentation av dagens alla moment. Att ha lagt det lilla extra för att kunna återuppleva sin stora dag i bild och film blir sedan ovärderligt, för tro mig, det är världens bästa dag men den går ofattbart fort! Med det sagt så rekommenderar jag mina längre fotopaket

för er som önskar en så omfattande och kreativ dokumentation som möjligt.

U N I K A   F O T O A L B U M

Varje bröllopsdag och brudpar är unikt och det ska synas i bilderna! Jag har ett stort intresse för dagens detaljer, inslag och ögonblick och inte minst för människorna på plats som ni valt att dela detta med, så förvänta er en omsorgsfull återspegling av just er dag med allt vad den innebär. Det är sedan ni som väljer vilka bilder ni vill använda så ge kameran och varandra extra mycket kärlek och känslor denna dag, boosta varandra och lev ut så ni kan se tillbaka på dagen utan att ångra nåt! Efter bröllopet kommer en sneak peek med några bilder och inom åtta veckor levereras hela ert album i ett personligt webbgalleri. Härifrån laddar ni ner alla era bilder som högupplösta filer (jpeg) och ni kan även dela albumet med andra.

N O G G R A N N   B I L D B E H A N D L I N G

Jag är väldigt noggrann i min bildbehandling och lägger alltid ner mycket tid på att få fram välarbetade fotoalbum. Samtliga foton ska följa en röd tråd även i redigeringen. Jag håller mig till en nordisk men varm färgåtergivning då jag dras mycket till dova, guldiga toner som ni ser i min portfolio Jag går igenom ALLA era bilder i albumet, justerar och redigerar dessa enhetligt men detaljretusch ingår inte, dvs. manipulation eller "åtgärder" av oönskade detaljer. Önskas detta får ni gärna köpa till extra redigeringstid och välja vilka bilder och vad ni önskar retusch på så hoppas jag kunna lösa det.

D I G I T A L   L E V E R A N S

Inom 8 veckor levereras era bröllopsbilder i ett personligt webbgalleri. Ni får samtliga bilder i högupplösta, digitala filer (jpeg), noggrant redigerade i både färg och svart/vitt blandat. Er order skickas online, lätt att ladda ner och utan vattenstämplar. Ni får alltså obegränsad privat användning av alla era bilder (enligt avtal) och kan när som helst framkalla era bilder om ni önskar. 

Å T E R K O P P L I N G

Ert förtroende betyder mycket för mig och därför värdesätter jag vår återkoppling i samband med leverans högt. Jag är så tacksam för att ni ger mig möjligheten att skapa och utveckla mitt fotograferande och jag hoppas få föreviga kommande höjdpunkter i ert liv som gifta. Som ett stort tack ger jag 10% rabatt på nästa bokning två år framåt. Så hör av er när det är dags att fota graviditet, familjelyckan eller årsdagen etc. och jag är alltid på att ta en kaffe däremellan!

 

Tack för att ni tagit er tid att läsa. Kontakta mig om jag är rätt bröllopsfotograf för er!

bottom of page