SÅ JOBBAR JAG -

Läs mer om hur jag jobbar och vad ni kan förvänta er av mig som bröllopsfotograf.

PALM SPRINGS, CALIFORNIA 2017 / FOTO: FILIP MILENKOVIC

PASSION OCH PRESTATION

Först och främst, förvänta er att jag tar min uppgift på största allvar och med hela mitt hjärta!
Att fånga unika ögonblick och återskapa minnen genom foto är min passion och varför jag jobbar som porträttfotograf åt kunder som också älskar livet! Varje fotojobb är unikt och jag tar varje tillfälle att utvecklas och prestera mitt yttersta.

Jag vill att ni ska känna er trygga med mig bakom kameran och veta att jag alltid strävar efter att leverera autentiska, personliga bilder som kan glädja er i många år framöver.

PERSONLIGT MÖTE OCH KONTAKT

Att fota bröllop är ett väldigt omfattande jobb, ett hedersuppdrag, verkligen, och det kräver det lilla extra! Jag rekommenderar att vi träffas minst en gång för att lära känna varandra lite i samband med planeringen. Jag vill gärna veta mer om er så att jag kan återberätta er dag på bästa sätt, och jag vill att ni vet vem jag är så att ert fokus blir att njuta 100% av bröllopsdagen! Jag erbjuder även en värdefull provfotografering i samband med bokning där ni bryter isen med kameran och får ett par bilder som minne, perfekt för bröllopshäftet etc. Som brud 2016 har jag massor av färska tips som jag mer än gärna delar och ni kan alltid kontakta mig med era funderingar och önskemål.

UTRUSTNING

När jag fotar bröllop använder jag mig av det naturliga ljuset, det är mitt främsta och bästa verktyg.

Min älskade Canon 5D Mark iv kompletteras med Canon's och Sigma ART's fasta 35mm, 50mm och 85mm's objektiv,
som ger bilderna fantastiskt djup och skärpa i alla olika fotosituationer.

(Med mig har jag även en back-up kamera, Canon EOS 6D)

Under vinterhalvåret är ljustimmarna få och porträttfotograferingen bör ske mitt på dagen (då vi fotar utomhus om inget annat önskas/det är extremt oväder). En stark, härlig sommarsol kastar dock osmickrande skuggor vid middagstid och då ger kvällssolen ett hundra gånger mer smickrande och kreativt ljus. Att avvara en foto-session under "Golden hour" där vi kan smita iväg och fånga solens sista strålar är GULD värt!

OMFATTANDE FOTOGRAFERING

Jag eftersträvar s.k. "Story- telling", med dokumenterande bilder som har en röd tråd och kan återberätta eran dag i ett brett och kreativt album. Det är mitt mål att fånga så många detaljer, människor och ögonblick som möjligt när jag fotar event som dessa. Jag fotar från olika vinklar och avstånd, och gärna från morgon till midnatt för att uppnå en kreativ och varierad dokumentation av dagens alla moment. Att ha lagt det lilla extra för att kunna återuppleva sin stora dag i bild och film blir sedan ovärderligt, för tro mig, det är världens bästa dag men den går ofattbart fort! Med det sagt så rekommenderar jag mina längre fotopaket

för er som önskar detta.

UNIKA FOTOALBUM

Varje bröllopsdag berättar en unik kärleksskildring, det är just det jag vill plocka fram! Jag har stort intresse för dagens detaljer och inslag, så förvänta er en omsorgsfull återspegling av just er dag. Det är sedan ni som väljer vilka bilder ni vill använda, så ge kameran och varandra extra mycket kärlek och känslor denna dag, för det är ert unika album! Efter själva fotograferingen väntar efterarbetet, och för att undvika lagring av dubbletter och testbilder, gör jag en första rensning bland bilderna.  De utvalda bilderna redigeras sedan noggrant (en heldag brukar bli minst 700 bilder) och skickas sedan till er som ett webbgalleri. Härifrån laddar ni ner alla era bilder i högupplösta filer (jpeg), ni kan även dela albumet med gäster

och skapa ett eget "favorit-album". 

NOGGRANN BILDBEHANDLING

Jag är väldigt noggrann i min bildbehandling och lägger alltid ner mycket tid på att få fram välarbetade fotoalbum. Samtliga foton ska följa en röd tråd även i färgåtergivning, skärpa och djup och redigeringen bör vara tidlös så att albumet andas kvalitet i många år framöver. Jag håller mig till en naturlig färgåtergivning med en twist då jag dras mycket till dova, varma toner som ni ser i mina bilder. Jag går igenom ALLA era bilder i albumet, justerar och redigerar dessa enhetligt, men detaljretusch ingår inte, dvs. manipulation eller "åtgärder" av oönskade detaljer på ex. smink/hår etc. Om detta önskas får ni köpa gärna till extra redigeringstid och välja vilka bilder och vad ni önskar retusch på.

DIGITAL LEVERANS

Inom 8 veckor levereras era bröllopsbilder i ett personligt webbgalleri. Ni får samtliga bilder i högupplösta, digitala filer (jpeg), noggrant redigerade i både färg och svart/vitt blandat. Er order med alla bilder skickas online, lätt att ladda ner och utan vattenstämplar. Ni får alltså obegränsad användning av alla era bilder och kan när som helst framkalla era bilder om ni önskar. 

  ÅTERKOPPLING

Ert förtroende betyder mycket för mig och därför värdesätter jag vår återkoppling i samband med leverans högt. Jag är så tacksam för att ni ger mig möjligheten att skapa och utveckla mitt fotograferande och jag hoppas få föreviga kommande höjdpunkter i ert liv som gifta. Som ett stort tack ger jag 15% rabatt på framtida fotograferingar till alla mina tidigare klienter. Så hör av er när det är dags att fota graviditet, familjelyckan eller årsdagen etc. och jag är alltid på att ta en kaffe däremellan!

 

Tack för att ni tagit er tid att läsa. Kontakta mig om jag är rätt bröllopsfotograf för er!