• Rebecka Wendsten

( H E J ! )


Bröllopssäsong 2018 - Supertaggen med fjärilar i magen, lite prestationsångest, men mest längtan till denna underbara säsong av bröllop och fest! I år fotar jag rekordmånga bröllop och jag är så tacksam och stolt över detta. Tacksam för alla dessa underbara par som gett mig förtroendet och stolt över resultat och uppskattning för det jag lägger ner min själ i.

Jag lär mig alltid något nytt och längtar ständigt tills nästa projekt så i väntan på våren och bröllopssäsongen 2018 kommer här min lilla fotoblogg. Här får du storyn runt mina fotograferingar, fototips och kreativa idéer samt ett och annat personligt inlägg som jag hoppas kunna inspirera ytterligare med! Hej förresten, välkommen hit!


Rebecka Wendesten Fotograf I instagram: @rebeckawendesten


31 visningar

©  Rebecka Wendesten Fotograf / 2019